Deep Embossed Vintage Dečija soba zidno pokrivanje

Opis proizvoda Xinxiang Zesen zaštita okoliša tehnologija co., LTD., Je istraživanje i razvoj, proizvodnja, prodaja i servis tapete i zidne tkanine kao jedno od visokotehnoloških preduzeća. Sa sadašnjom domaćom najnaprednijom proizvodnom linijom tapeta, zidnom tkaninom. U ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

opis proizvoda

Ime kolekcije

ld-a036

Širina

106 cm

Dužina

9m / 10m / 15.6m

Debljina

200 / m2 220 g / m2 240 g / m2

Tip mastila

vodeno mastilo

Boja

za opcije

Tehnologija

Embossing


Xinxiang Zesen zaštita životne sredine co., LTD., Je istraživanje i razvoj, proizvodnja, prodaja i servis tapete i zidne tkanine kao jedno od visokotehnoloških preduzeća. Sa sadašnjom domaćom najnaprednijom proizvodnom linijom tapeta, zidnom tkaninom. U jačoj jačanju, na bazi nezavisnog istraživanja i razvoja, aktivno apsorbuju međunarodne napredne zanate i tehnologije, uz međunarodnu saradnju vrhunskih proizvođača tapeta.

1. Cenovna cena: nije potrebno brinuti o visokim troškovima zamjene.

2. Stil je nov: raznovrsnost, bogata boja, izvrsni obrazac, želite brzo promijeniti brzinu fabričke isporuke, ažurirati prisustvo, izvesti svaki put kada je boja drugačija, izbor je velik.

3. Područje primjene: površinski glatki i nepropusni predmeti se mogu zalijepiti, zidovi, namještaj, staklo, keramičke pločice i druge površine.

Hot Tags: duboka zaštitna vintage decija soba zidne obloge, proizvođač, dobavljač, tvornica, veleprodaja, cijena, 1060

Upit

Srodni proizvodi