Duboko Utisnut berba blagovaonica zidni pokrov

Proizvod opis vrlo je važno kako postavljati tapeta, profesionalna ugradnja da pozadina pokazuju najbolje performanse. Kao što su boja, tapeta zahtijeva pravilnu pripremu površine prije nanošenja. Osim toga pozadina nije prikladan za sva područja. Na primjer,...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Naziv zbirke

WIENER A0206

Širina

53 cm

Dužina

9m / 10m

Debljina

200/M2 220g/m²

Vrsta tinte

voda tinte

Boja

za opcije

Tehnologija

3D Graviranje


Vrlo je važno kako postavljati tapeta, profesionalna ugradnja da pozadina pokazuju najbolje performanse. Kao što su boja, tapeta zahtijeva pravilnu pripremu površine prije nanošenja. Osim toga pozadina nije prikladan za sva područja. Naprimjer, kupaonica pozadina se može pogoršati naglo zbog Prekomjerne pare. Odgovarajuća priprema uključuje popravak eventualne nedostatke u suhozidom ili gips i uklanjanje labave materijal ili starog ljepila. Za bolje završiti s tanje papire i lošije kvalitete zidova zid može biti obloženi križ (horizontalno) sa obloge papir prvo. Točne sobi mjerenja (dužina, širina i visina) kao i broj otvora prozora i vrata je bitan za narudžbu tapeta. Velike kapi ili se ponavlja, u uzorak možete rezati i obješen ekonomski radom iz izmjenične role papira.

Osim konvencionalnih instalaciju na unutarnje zidove i stropove, pozadine postavljene kao ukrasni pokrivač za šešire, bandboxes, knjige, police i zavjese.


Hot Tags: duboko utisnut berba blagovaonica zidnih Obloga, proizvođač, dobavljač, tvornica, veleprodaja, cijena, 1060

Upit

Srodni proizvodi